Goud voor Mauries Schreurs

Zaterdag werd in Hoensbroek (zuid Limburg), de halve finale bij het landelijk Heren Turnen gehouden. Omdat onze 4 jonge turners gelijk al s’morgens in de eerste ronde aan moesten treden, zijn ze op vrijdag al vertrokken om de volgende dag fit op de vloer te staan. Deze 4 turners turnen in de 3e divisie landelijk op 6 toestellen. Tijdens deze wedstrijd konden ze zich plaatsen voor de meerkamp finale op 24 mei in Utrecht en voor de toestelfinales.

Mauries Schreurs heeft een prachtige eerste plek behaald en zich geplaatst voor de meerkamp finale en hij mag op 4 toestellen uitkomen tijdens de toestelfinale. Gidean Janssen heeft een mooie 4e plaats behaald en is ook door naar de finale. Hij behaalde 2 toestelfinales. Sven Nijzink behaalde een mooie 10e plaats en is ook door naar de meerkamp finale. Daarnaast behaalde Sven 1 toestel finale. Luuk Dangremond behaalde een 15e plek en is helaas niet door naar de finale, maar heeft wel 3 toestelfinales binnen gesleept.

Tijdens deze dag zijn er veel foto’s gemaakt van de jongens. Bekijk ze hier allemaal.