Suzuki peuter- en kleuterochtend 2016

vek_disney

Zaterdag 11 juni organiseren we voor de peuters en kleuters een leuke gymactiviteit, namelijk de Suzuki peuter- en kleuterochtend. Je kunt dan aan iedereen jouw gymkunsten laten zien.

Het thema van deze ochtend is DISNEY en we zouden het leuk vinden als jullie dan allemaal verkleed komen als een Disney figuur.

vek_disney

De peuter- en kleuterochtend wordt gehouden in sporthal De Stroekeld van 09:45 uur tot 11:30 uur en dankzij onze sponsor Suzuki Schreurs is deze ochtend helemaal gratis voor jullie!

Kom jij ook? Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen.


Omdat we graag willen weten hoeveel peuters en kleuters er komen, moet je je voor deze ochtend opgeven via de gymles. Geef ook eventjes aan of er een vriendje of vriendinnetje meekomt. Tot vrijdag 3 juni 2016 kun je je opgeven.

 

Groetjes,

de organisatie van de Suzuki peuter- en kleuterochtend!

VEK in uitvoering op 18 & 19 november 2016!

vek_uitvoering_2013_02

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2016 houdt VEK haar uitvoering in het Parkgebouw Rijssen. De voorverkoop is ondertussen gestart en tickets voor de 3 voorstellingen zijn online te bestellen via onderstaande link. Hier vindt u ook meer informatie over de tijden en prijzen.

Online tickets – Uitvoering VEK

Hieronder ziet u wanneer uw zoon/dochter mee kan doen aan de uitvoering:

  • Alle leden met achternaam P t/m Z : Zaterdagochtend
  • Alle leden met achternaam I t/m O : Vrijdagavond
  • Alle leden met achternaam A t/m H : Zaterdagavond

 

Meer informatie over de uitvoering volgt nog via de gymlessen.

Bestuur en Leiding VEK Rijssen

VEK 80 jaar

VEK Rijssen bestaat 16 april 80 jaar en dit willen we vieren met alle leden!

Daarom organiseren we een sponsorloop met hindernissen. Met de opbrengst van deze sponsorloop hopen we een Airtrack te kunnen aanschaffen.

De sponsorloop wordt gehouden in sporthal De Stroekeld. Tijdens deze dag krijgen de kinderen wat te drinken en aan het einde krijgen de kinderen een leuke attentie. Iedereen is van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

In de brief hieronder vind je de tijden en het invulformulier voor de sponsorloop. We zien je graag op 16 april in De Stroekeld!

Brief sponsorloop

Plaatsingswedstrijd 5e divisie

Op zaterdag 30 januari hebben de selectieleden van VeK meegedaan aan de plaatsingswedstrijd in de 5e divisie. In deze wedstrijd, georganiseerd door LOVA en gehouden in Vroomshoop, kwamen 18 leden uit op de 4 toestellen balk, brug, vloer en sprong. Twee meiden hebben hierbij een zilveren medaille gehaald! In de categorie Pupil 2, niveau D2 was dat Loes Schaaphok (foto links)  en in de categorie Junior, niveau Supplement F was dat Denise ter Harmsel (foto rechts).

Het is drie meiden gelukt om zich daarnaast ook rechtstreeks te plaatsen voor de finale op 16 april in Losser, te weten: Meike Nijland in de categorie Jeugd 1, niveau D2 op de 7e plaats, Karen Slootweg in de categorie Pupil 2, niveau D2 op de 8e plaats en Emma Gerritsen Mulkes in de categorie Pupil 2, niveau D2 op de 11e plaats.

De overige 13 meiden gaan naar de play-off wedstrijd op 19 maart in Rijssen, waar ze zich alsnog kunnen plaatsen voor de finale. Zij behaalden de volgende resultaten:

Categorie Pupil 1, niveau D2: Renske ten Bolscher 18e, Rimke Kamphuis 23e en Fleur Wolbrink 24e.

Categorie Instap, niveau D2: Simone ter Maat 13e, Mirte ten Hove 16e, Jana Broeze 17e, Britt Leverink 18e, Jannieke van Brussel 21e, Amber Wolterink 25e en Tess Otten 26e.

Categorie Jeugd 1, niveau D2: Jetske Manenschijn 17e.

Categorie Pupil 2, niveau D2: Bianca Janssen 29e en Silke Schutte 31e.