Nieuws

Uitvoering 2023

Laat je betoveren door een spectaculaire show, VEK gaat Disney!

3 en 4 november is het zover, de uitvoering! Dit jaar is het thema Disney. De komende weken zullen de kinderen hard trainen om er een prachtige show van te maken. Donald, Katrien en Mickey zullen ons aanmoedigen en de magie van Disney met ons delen!

We kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met u te delen en uw aanmoediging te voelen terwijl onze gymnasten schitteren op het podium. Uw aanwezigheid zal de avond nog specialer maken. De uitvoering vindt plaats in het  Parkgebouw in Rijssen.

Koop je kaarten via onderstaande link: https://www.parkgebouw.nl/evenementen/november2023/88057/gymnastiekvereniging-vek.html


Klik op de knop hieronder om de laatste nieuwsberichten van onze Facebook pagina te bekijken. Hiervoor heeft u geen Facebook account nodig.

Nieuwsberichten op Facebook

Onze laatste nieuwsberichten plaatsen we niet meer separaat op deze website. Klikt u op de knop hieronder, dan bekijkt u laatst geplaatste berichten van deze website. Deze zijn dus niet meer actueel,  klik voor het laatste nieuws op de Facebook link hierboven. Hiervoor heeft u geen Facebook account nodig.

Nieuwsberichten op deze website