Assisteren

Lijkt het jou ook leuk om te assisteren tijdens de lessen van VEK? Dat kan! Ben je 10 jaar of ouder, schrijf je dan in voor de assistentencursus.

Niveau 1

Vanaf 10 jaar kun je beginnen met de assistentencursus niveau 1. Tijdens de cursus leer je hoe je kinderen kunt vangen bij verschillende toestellen. Ook leer je hoe je kinderen bepaalde onderdelen kunt aanleren. Aan het eind van de cursus doe je een examen, waarbij je echt les geeft aan een aantal kinderen. Als je voor dit examen slaagt, krijg je het diploma Gymnastiek Assistent 1. Het is ook de bedoeling dat je gaat helpen bij een bestaande lesgroep van VEK, zodat je het assisteren meteen al een beetje leert.

Meer informatie vind je in deze brochure: Assistentencursus niveau 1

Niveau 2

Vanaf 14 jaar kun je de assistentencursus niveau 2 volgen. Deze cursus sluit aan op de assistentencursus niveau 1. Na het succesvol afronden van deze cursus, ontvang je het diploma Gymnastiek Assistent 2. Heb je belangstelling of wil je meer informatie over deze cursus, neem dan contact op met Anneloor Schreurs via dit e-mailadres: vek@live.nl.

Meer informatie vind je in deze brochure: Assistentencursus niveau 2

Niveau 3

Ben je 16 jaar of ouder en in het bezit van het diploma Gymnastiek Assistent 2, dan kun je de assistentencursus niveau 3 volgen om gediplomeerd lesgever te worden. Heb je belangstelling of wil je meer informatie over deze cursus, neem dan contact op met Anneloor Schreurs via dit e-mailadres: vek@live.nl.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de assistentencursus niveau 1. Na het invullen en verzenden wordt er contact met je opgenomen.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Geslacht *
  ManVrouw

  Geboortedatum *

  Geboorteplaats *

  Maat t-shirt *

  Opmerkingen